Connect with us

Ѓоко Хаџиевски избран за тренер на месецот во Саудиска Арабија

Македонскиот стратег Ѓоко Хаџиевски го доби признанието за тренер на месецот во втората по ранг конкуренција во Саудиска Арабија. Тој забележа одлични резултати со тимот на Наџран во изминатиот период, иако сѐ уште се наоѓа во опасната зона на табелата.

Хаџиевски се врати со мисија да го извлече Наџран и да му обезбеди опстанок.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови