Connect with us

Раководството на ФФМ одржа состанок со клубовите од ЖМФЛ: Финансиска поддршка за сите прволигаши

Во „Куќа на фудбалот“, раководството на Фудбалската федерација на Македонија, потпретседателот Лазар Ракиџиев, генералниот секретар Филип Поповски и неговиот заменик Дрилон Ганиу, оддржаа состанок со претставници...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook