Connect with us

Бобан Николов потпиша за Лече: Една година, со опција за дополнителни три

Македонскиот репрезентативец Бобан Николов и официјално е нов фудбалер на италијанскиот клуб Лече. Тој потпиша едногодишен договор, со опција за продолжување на соработката на дополнителни три...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook