Connect with us

Сите трансфери во Вторите лиги: Муарем во Брегалница, Кировски во Скопје, Скендери во Гостивар…

Заврши и второлигашката пауза. Од утре продолжуваат возбудувањата на Истокот и на Западот. Брегалница и Скопје имаат бодовна преднортс пред конкурентите, но и покрај тоа квалитетно...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook