Connect with us

Ѕвезда од Премиер – лигата уапсена поради педофилија

Голем скандал на Островот. Фудбалер на Евертон, голема премиерлигашка ѕвезда која игра и за репрезентацијата е уапсена поради педофилија. Засега не се открива неговото име поради заштита на идентитетот.


Полициските власти објавија дека премиерлигашка ѕвезда е уапсена поради педофилија, а Евертон потврдил дека фудбалерот е суспендиран додека трае полициската истрага.


„Може да потврдиме дека фудбалерот е суспендиран додека трае истрагата на полицијата“,
изјавија од Евертон.

Advertisement

Facebook

Тимови