Connect with us

ВИДЕО: Фудбалските херои можат да го освојат и Рим

Италија е првата пречка на фудбалската репрезентација на Македонија на патот кон мундијалот во Катар. Европскиот првак стои исправен пред момците на Благоја Милевски. Тешка, но не и невозможна мисија.

Овој трејлер е прекрасна мотивација дека Македонија мора да верува во успех…

ВИДЕО: Мартин Пресилски

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови