Connect with us

Тата Мартино и Меси повторно ќе соработуваат во Интер Мајами?

Лионел Меси го избра американскиот „сон“ и кариерата ќе ја продолжи во Интер Мајами. Тој треба да пристигне во пакет со Херардо Тата Мартино, со кого Меси соработуваше неколкупати во досегашната кариера.


Херардо Мартино во 2013 година пристигна во Барселона, а подоцна беше и селектор на Аргентина.


Меси го смета Тата Мартино за свој фудбалски „татко“.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови