Connect with us

Се погоди времето…„Водениот“ тренинг на Ѓуриќ (ВИДЕО)

Снежните временски услови не ги спречија фудбалерите на Струга Трим Лум да го одработат претпладневниот тренинг. За голманите ова е мерак, меко е долу и интервенциите на „водена подлога“ одат како подмачкани. 

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови