Connect with us

Поддршката за Македонија беше фантастична (ФОТО)

МАКФУДБАЛ на ЕВРО во Букурешт,

Никола Ѓуровски

Историја, па дури и ако ја паметиме по прв пораз на Македонијанна европските првенства. Но, поддршката што ја имаа фудбалските репрезентативци на Националната арена во Букурешт, во период на пандемија на коронавирус, беше едноставно фантастична.

Преку четири илјади Македонци од сите краишта, од нашата земја, но и печалбари, громогласно навиваа за Македонија. Ечеше химната, беа поздравени Горан Пандев и соиграчите. А резултатски, ќе биде подобро против Украина.

Advertisement

Facebook

Тимови