Connect with us

Почна акцијата на Комити – „Билет за спас на Вардар“: Три виртуелни стадиони се помош од 150.000 евра

Навивачката група Комити ја стартуваше акцијата „Билет за спас на Вардар“ и сите кои го сакаат клубот можат да купат виртуелен билет од 100 денари, за да ја „наполнат“ арената „Тодор Проески“ за првиот меч од пролетниот дел од сезоната.

Доколку симпатизерите ја распродадат арената, односно ги купат сите билети – околу 35.000 седишта на стадионот, тогаш ќе бидат собрани околу 50.000 евра за Вардар. Три полни виртуелни стадиони се околу 150.000 евра, а тоа е речиси доволно за да се истурка пролетниот дел од сезоната, заедно со ваучерот што му следува на најтрофејниот македонски клуб. Билет може да се купи на следниот линк.       

Храброста е нашиот избор, дела наместо зборови.

Имаме можност да напишеме нови славни страници од историјата на црвено црниот свет, а за тоа да го направиме потребно е да направиме само еден мал чекор, да купиме билет на еден натпревар каде игра нашиот Вардар.

Ова е шанса за сите нас кои од страна навивавме нештата да тргнат во вистинската насока, чекајќи други да ја завршат работата. Сега од нас зависи, никој од страна нема да го направи тоа што е наша чест и привилегија да го направиме, никој не може да го одбрани посилно Вардар од нас Вардарците…

КУПИ БИЛЕТ ЗА СПАС НА ВАРДАР !!!

Секој билет значи, секој билет е еден чекор поблиску до целта, за секој билет Вардар ќе ви биде благодарен, но сакајќи да дадеме на значење на историските години за ФК ВАРДАР:

– 47 билети за СПАС НА ВАРДАР негов ќе значат пред се признание за вашето лично учество, но и вашето име ќе биде запишано на клубските ѕидини покрај забележителните моменти од богатата клубска историја.

– 87 или повеќе билети за СПАС НА ВАРДАР ќе ви доделат Сертификат заверен од ФК Вардар, како признание за вашето лично или учеството на вашето Здружение, Организација, Компанија во борбата за спас на Вардар.

Да се сплотиме и сите заедно да бидеме Вардар !

Бидете со нас, многу скоро акцијата започнува, па ова нека биде општ повик за #МОБИЛИЗАЦИЈА

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови