Connect with us

Мечот во Кратово во спомен на сопственикот – Ѕинго секогаш ќе го гледа Силекс (ФОТО)

Натпреварот меѓу Силекс и Беласица на стадионот во Кратово поминува во спомен на починатиот Љубисав Иванов Синго, сопственикот на кратовскиот прволигаш и поранешен претседател на Фудбалската федерација на Македонија. 

„Легендите живеат вечно!!!“ и голема фотографија од Љубисав Иванов стои на трибината каде секој меч седеше сопственикот и ги следеше мечевите на Силекс. 

  

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови