Connect with us

Интер: Од Примавера до врвот на светот…Пандев, благодариме за се!

Италијанскиот гигант Интер му посвети одбрани зборови на „Ил Гранде Мачедоне“ Горан Пандев, откако тој и официјално објави дека ја завршува фудбалската кариера. Тој најави дека и во иднина сигурно ќе остане во фудбалот.

„Од Примавера до врвот на светот. Благодариме за се Горан!“, објави Интер на социјалните мрежи.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови