Connect with us

Кога на Вардар му е тешко – тука се Комити (ФОТО)

Вардар го одржа првиот тренинг под раководство на Никола Илиевски Џиџи, а во подмладениот тим лесно се препознаваат искусните Дејан Блажевски, Бојан Најденов, Виктор Велковски, Мартин Мирчевски…Останатите се нови млади сили, кои ќе треба да докажат дека се достојни да го носат дресот на Вардар, иако во ова тешко време за клубот добро е што и се собра тим за да се одигра на пролетниот старт. 

Но, Комити се затоа секогаш тука. И во добро и во лошо, тие се секогаш со Вардар. Така беше и денеска. Тие дојдоа да го поздрават тимот што го одржа првиот тренинг на игралиштето на Академијата.

     

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови