Connect with us

Андреј Тодоровски потпиша за Спартак Суботица

Младиот македонски репрезентативец Андреј Тодоровски кариерата ќе ја продолжи во српскиот клуб Спартак Суботица. Тој досега играше во Австрија, а потпиша тригодишен договор.


„Доаѓам од Македонија, но досега играв во Австрија. Се надевам дека ќе имаме успеси со новиот клуб“,
изјави Тодоровски на промоцијата.

Advertisement

Facebook

Тимови