Connect with us

Вилдан Керим ја засили Воска

Дебитантот во Првата лига, тимот на Воска Спорт, продолжува да носи засилувања за настапот во елитата.


Ново засилување е Вилдан Керим кој доаѓа во тимот од Охрид по една сезона мината во редовите на Гостивар.


Претходно Вилдан Керим во кариерата настапуваше за Вардар, Дуќанџи и Дреница во Косово, Скопје, како и турските клубови Сарајону, Силифике и Караман.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови