Connect with us

Вардарецот Алаведра поради депресија ја завршува кариерата

Летното засилување на Вардар од Андора, Алберт Алаведра, ќе ја заврши кариерата поради депресија, објави тренерот Александар Васоски. Тој откри дека стручниот штаб веќе подолг период се обидува да го врати Алаведра од депресијата предизвикана од семејни проблеми, но фудбалерот одлучил да стави крај на кариерата.


„Стоперот Алаверда има некоја скриена депресија поради семејни проблеми. Се обидувавме долго да го вратиме, но очигледно е дека тоа не е можно и тој одлучи да ја заврши кариерата“, објави Васоски.


Алберт Алаведра беше репрезентативец на Андора.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови