Connect with us

Убаво е кога се победува (ФОТО)

МАКФУДБАЛ во Малта,

Фудбалската репрезентација на Македонија ја оствари втората победа во овој квалификациски циклус, повторно против Малта (0-2).

“Убаво е кога се победува”, велат фудбалерите.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови