Connect with us

МЕРАК НА ГОДИНАТА – Ежење во Букурешт со „Денес над Македонија се раѓа“ (ВИДЕО)

Да ја слушаш македонската химна на Европско првенство во фудбал. Непроценливо чувство.

МАКФУДБАЛ ја имаше среќата да биде на лице место и да известува од натпреварите на Македонија во Букурешт и во Амстердам.

И за крај на 2021, со желби за добро здравје и многу среќа и успеси во следната 2022, главната порака е….сакајте си ја Македонија.

Вака беше во Букурешт, пред историскиот прв меч на ЕП 2020 против Австрија – химната на Македонија од неколку илјади македонски грла…

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови