Connect with us

МАКФУДБАЛ ТРЕНЕР НА КОЛОТО: Гоце Седлоски

Шкупи успешно чекори кон целта и речиси го обезбеди врвот по есенскиот дел од сезоната. Тимот на Гоце Седлоски одигра победнички и против Скопје на „Автокоманда“, ја покажа моќта, а најважно е од се што го одржува победничкиот континуитет.


Фреди Алварез и Фаустин Сенгор беа стрелци на головите, а Гоце Седлоски успеа да го наметне својот стил на игра иако теренот не беше во најдобра состојба.

Седлоски е избран за МАКФУДБАЛ ТРЕНЕР на 16.коло во Првата лига. Тој го предводи МАКФУДБАЛ ТИМОТ НА КОЛОТО.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови