Connect with us

МАКФУДБАЛ ТРЕНЕР на колото: Ѓорѓи Мојсов

Тиквеш имаше блескав настап против Воска и славеше со 0-3. Кавадарчани апсолутно ја прочитаа играта на домаќинот и најдоа модус како да ги казнат нивните слаби страни.

МАКФУДБАЛ го избра Ѓорѓи Мојсов за најдобар тренер во 16.коло од Првата фудбалска лига. Тој го предводи МАКФУДБАЛ ТИМОТ НА КОЛОТО.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови