Connect with us

Лига на нации: Македонија стартува на гости против Фарски Острови

Фудбалската репрезентација на Македонија новото издание на Лигата на Нации ќе го започне на 7. септември со гостување на Фарски Острови. Три дена подоцна е нашиот прв домашен натпревар против Ерменија. 

Во октомврискиот циклус следуваат гостувања кај Летонија и Ерменија.

Распоред на натпревари за 2024 година  

7. септември 2024, 15:00 часот: Фарски Острови – Македонија

10. септември 2024, 20:45: Македонија – Ерменија

10. октомври 2024, 20:45 часот: Летонија – Македонија

13. октомври 2024, 18:00 часот: Ерменија – Македонија

14. ноември 2024, 20:45: Македонија – Летонија

17. ноември 2024, 15:00 часот: Македонија – Фарски Острови 

Во продолжение целосниот распоред на натпреварите од сите групи: 

Распоред на натпревари – Лига Нации 2024

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови