Connect with us

Југослав Тренчовски се раздели со Ал Араби

Македонскиот фудбалски стратег Југослав Тренчовски заминува од Ал Араби, еден од најдобрите кувајтски клубови кој го водеше во изминатите два месеци. Тој не стартуваше најдобро, тимот не ги забележа очекуваните резултати, па дојде до разделба.

Ал Араби забележа две ремија и два порази под водство на Тренчовски.

Тој претходно беше тренер и на младинската академија на клубот, по што доби доверба да го преземе и сениорскиот тим.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови