Connect with us

ФК Вардар: Доста беше!

Најтрофејниот македонски клуб Вардар најави прес-конференција за во петок, на која, според најавите, ќе биде соопштена целокупната вистина за оние кои ветиле дека ќе помогнат, а на крајот му го свртеле грбот на клубот.


Прес-конференцијата ќе биде во прес-салата во СЦ Јане Сандански во 11:55 часот, односно „пет до дванаесет“.


„Време е ФК Вардар да го каже својот збор. Доста беше! Во петок (29.09.2023) закажуваме вонредна прес-конференција, која ќе се одржи во просториите на прес-салата при СЦ Јане Сандански, во населбата Аеродром, а која симболично ќе започне во 5 за 12, односно во 11:55ч. Ги повикуваме сите медиуми и навивачи да дојдат, со цел да бидат запознаени со целокупната вистина. Време е да им го честитаме последното место на табелата, на тие кои ветија дека ќе бидат тука и ќе помогнат, а кои на крајот му го свртеа грбот на клубот на народот!“, стои во соопштението на ФК Вардар.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови