Connect with us

Бизарна смрт на шпански фудбалер, го „убил“ мобилниот телефон

Тажнa вест од Шпанија. Порашениот фудбалер на Овиедо, Сантијаго Отеро, починал на бизарен начин. Струен удар го усмртил 38-годишниот фудбалер и тоа откако мобилниот телефон му паднал во кадата.


Несреќниот Отеро го пронашла сопругата која утрото се вратила дома од ноќна смена и ја дочекала шокантна глетка. Отеро бил во кадата и со себе го имал мобилниот телефон кој бил вклучен да се полни. Откако телефонот паднал во водата го усмртил.

Advertisement

Facebook

Тимови