Connect with us

Струга Трим Лум ги стартуваше подготовките за Европа (ФОТО)

Најпријатното изненадување во изминатата сезона, тимот на Струга Трим Лум, кој успеа да се пласира на третата позиција и оствари историски пласман во Европа, ги почна подготовките за настап на меѓународна сцена. Тимот се уште е во трансформација, но денеска беше извршена прозивката и беше одржан првиот тренинг.

Бесмир Бојку засега е најзвучното засилување, а нови договори потпишаа Буњамин Шабани и Јасмин Мециновиќ. Сигурно дека во наредните денови ќе дојде до комплетирање на кадарот и ќе се засили ритамот на работа.

Advertisement

Facebook

Тимови