Connect with us

Првиот тренинг на Васоски со Сараево (ВИДЕО)

Македонскиот стратег Александар Васоски денеска го одржа првиот тренинг со тимот на Сараево. Како и секаде на Балканот, снегот беше најголема пречка.


„Моите први впечатоци се многу позитивни. Се гледа дека клубот е одлично организиран, а што се однесува до тренинзите имавме хендикеп поради снегот. Се надевам дека времето ќе биде подобро и дека ќе можеме да работиме како што замислив“, изјави Васоски.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови