Connect with us

Принц од Гана дојде во Пелистер

Фудбалерот од Гана, Принц Ампонсах е нов играч на Пелистер. Со интернационалецот кој доаѓа од тајландскиот шампионат, битолскиот клуб потпиша договоро за соработка од една и пол година.

Официјално ќе биде промовиран следната седмица.

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови