Connect with us

Вардар добива 250 илјади евра од Град Скопје

Владимир Нелоски, советник во советот на Град Скопје на денешната седница на советот ги повика советниците од сите политички партии да го прифатат предлогот амандманот за...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook