Connect with us

Бојан Најденов продолжува во Узбекистан

Македонскиот интернационалец Бојан Најденов повторно заминува во странство. По авантурата во Иран, повторно на далечна дестинација. Одличниот играч за врска во претстојната сезона ќе биде нов член на узбекистанскиот клуб Навбахор.

Поранешниот играч на Вардар, Работнички и Академија Пандев, се најавуваше дека ќе се врати во Струмица, но на крајот ја прифати понудата за продолжување на кариерата во Узбекистан.

Advertisement

Facebook

Тимови