Connect with us

Англичаните стравуваат од повреди и на новиот тревник на „Тодор Проески“

Англиските ѕвезди ќе треба посебно да внимаваат на подлогата на тревникот на арената „Тодор Проески“ во Скопје, тврдат медиумите од Островот. Тие сметаат дека и новиот, комплетно реновиран тревник на арената е опасен и може да доведе до повреди.

При проверката на тревникот, Англичаните го проценуваат како премногу тврд. Двете репрезентации добија и посебни инструкции како да се загреваат во пресрет на мечот, за да се заштити новиот терен.

Англиските медиуми го потенцираат и лошиот терен на претходниот меч во Скопје, меѓу Македонија и Италија.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови