Connect with us

Ако не сте мирни Џани ќе ве апси: Алиоски стана романски полицаец (ФОТО)

Со Џани никогаш не е здодевно. Македонските фудбалски репрезентативци се затворени во еден кат од хотелот „Мериот“ и немаат многу простор да се „издуваат“ освен кога одат на тренинг, а на Езгјан Алиоски и тоа му е доволно за да ги насмее сите останати.

Џани, како искусен „крадливец на топки“ од Премиер – лигата, им го „лапна“ автомобилот на романските полицајци. Секако, за да се фотографира за спомен.

Ако не сте мирни, Џани ќе се апси…

Advertisement

Facebook

Тимови