Connect with us

Стоилов пред трансфер во Теута?

Македонската колонија во албанското првенство би можела да се зголеми за уште еден квалитетен фудбалер. Ѓорѓи Стоилов се раздели со Академија Пандев, но се уште е без клуб и би можел да и пристапи на Теута, откриваат албнските медиуми.

Одличниот играч за врска беше во преговори со Рига, но, сепак, не беше склучен договор, а сега Стоилов е во преговори со раководството на Теута. Во овој клуб веќе има четворица македонски интернационалци, голманот Боби Целески, Благоја Тодоровски, Христијан Драгарски и Пепи Ѓоргиев. Следниот би можел да биде Ѓорѓи Стоилов.

Advertisement

Facebook

Тимови