Connect with us

Сејдини: Заврши најубавото Европско првенство, на кое учествувавме и ние

Претседателот на ФФМ, Муамед Сејдини, се осврна на Европското првенство. Вели дека заврши најубавиот шампионат за Македонците, затоа што учесник беше и фудбалската репрезентација на Македонија.


„Заврши едно од најубавите Европски првенства за мене и за нашата земја. На јубилејот од 60-годишнината на ЕУРО, успеавме да ја напишеме историјата и ние како Македонија, бидејќи за првпат бевме дел на едно вакво големо натпреварување. ЕУРО 2020 засекогаш ќе остане во наше сеќавање!“,
истакна Сејдини.

Advertisement

Facebook

Тимови