Connect with us

МАКФУДБАЛ ГОЛ НА КОЛОТО: Клисман Цаке (Струга ТЛ)

Струга Трим Лум оствари минимална победа (1-0) над Работнички, а најголемите заслуги за тоа одат на адреса на Клисман Цаке. Фудбалерот на Струга ТЛ постигна фантастичен гол од слободен удар. Тој со надворешно ефе погоди во спротивниот горен агол од голот на Ристе Јанков и предизвика делириум кај домашните фанови.

Погодокот на Клисман Цаке е избран за МАКФУДБАЛ ГОЛ НА КОЛОТО.

Advertisement

Facebook

Тимови