Connect with us

Големо признание од УЕФА: Ива Пројковска ќе суди на ЕВРО 2022 во Англија

Најдобрата македонскатa фудбалска судијка, Ива Пројковска, ќе биде дел од судиите кои ќе делат правда на натпреварите на Европско првенство во фудбал во женска конкуренција. Ова е големо признание на нашата судијка од УЕФА.


Ива Пројковска ќе биде дел од списокот на елитни судии кои ќе судат на ЕВРО 2022 кое ќе се одржи од 6 до 31 јули во Англија.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Тимови