Connect with us

Директорот на АМС во проверка на стадионот во Велес, најави и нови проекти

Директорот на Агенција за млади и спорт Наумче Мојсоски, во друштво на градоначалникот на општина Велес, Аце Коцевски, направи увид во спроведената реконструкција на Градскиот стадион...

Повеќе содржини

Тимови

Advertisement

Facebook